Strona główna Działy Czarna lista MASZ POKOJ DO WYNAJECIA? UWAZAJ!!!!!! MASZ POKOJ DO WYNAJECIA? UWAZAJ!!!!!!

cheeky girl
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
”lilabaj” wrote:

ela1981 wrote:

czy ja dobrze rozumiem ~ jak masz do zaplaty 50 funtow to wyplacasz kase z konta tak by zostalo dokladnie 50??? 😯 😯 😯 😯 😯 😯

a ja myslalam, ze mamy XXI wiek

Nie wiem, skad sie biora takie pomysly w glowach ludzi…

Do zakupow przez internet rejestrujesz jedna jedyna karte, ktora fizycznie jest dead – nie placisz nia nigdzie indziej. Gdy planujesz jakies zakupy to po prostu przelewasz nan kwote potrzebna do sfinalizowania zakupu i fru…
To tylko moja sugestia i moj pomysl. Nie kazdy musi sie do niej dostosowac by nie byl postrzegany przeze mnie jako idiota…
Pozdrawiam.[/quote]

Dla mnie w tym momence traci sens cala idea zakupow przez internet, ktore maja ulatwiac i przyspieszac nasze zakupy. Np. chce cos kupic w piatek wieczorem, to musze czekac conajmniej do poniedzialku zanim pieniazki zostana przelane z jednego konta na drugie, zakladajac ze obie karty sa w tym samym banku, jesli nie to mozna czekac nawet do tygodnia!!