Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
ela1981 wrote:
moze i ja za bardzo wierze w caly system zakupow/platnosci internetowych ale korzystam z tych udogodnien na max jak tylko sie da i nigdy nie zostalam oszukana, a jak bym zostala to zawsze moge sie dobiegac swojego bo przeciez mialabym na to dowod wiec tworzenie dodatkowych kart i wplacanie na nich dokladnych kwot platnosci (tak ~ wlasnie potwierdzilas mysl z mojego posta powyzej) na zakupy internetowe to zabawa w dziecinade, ale jesli ty masz takie pomysly i jest Ci z tym dobrze to generalnie ok~ dla mnie to jak stosowanie tabletek antykoncepcyjnych przy braku wspolzycia i persektyw na niego
pozdrawiam
Nie wiem czy jest mi dobrze z tym pomyslem, bo wcale go nie praktykuje – to tylko pomysl i tak naprawde nie wiem czy w ogole zostanie on wcielony w zycie. Na razie sie nad tym zastanawiam…
Nie zdarzylo mi sie, by w wyniku zakupow przez internet, m.in. za posrednictwem serwisow PayPal czy PolCard zginely mi jakies pieniadze, ale oszusci przeciez nie spia…
P.S. Czy stosowanie tabletek anty. zawsze musi sie wiazac ze wspolzyciem? (Czytaj: czy posiadanie jednej karty platniczej zawsze musi sie wiazac z jej wszechobecnym uzywaniem? No i skad ta pewnosc, ze ja regularnie nie robie zakupow przez internet tudziez direct debit /pomylki administracyjne tez sie zdarzaja, im wieksza kwota ginie z Twojego konta tym bardziej sie denerwujesz wyjasniajac sprawe… to juz wiem z doswiadczenia, bynajmniej swojego – z obserwacji/ albo ze sie na nowe z pewnoscia kiedys nie zaniesie? Nie traktuj moich wczesniejszych slow o dokladnych przelewanych kwotach do zaplaty w kategorii "co do funta i ani pensa wiecej" doslownie. Pamietaj, ze niektorzy podaja okreslone dane karty pracodawcy… a jednoczesnie placa nia w wielu miejscach).