Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
v-tec wrote:
Jakbyś zaczynała tytuł od 'Nie przeznaczone dla v-tka’ to bym wiedział że to nie dla mnie i oszczędził sobie bólu czytania enty raz o tym samym. Żal to mi dupę ściska jak widzę że ktoś ma tak ograniczony horyzont że potrafi tylko o jednym
Helllooooollllllllll???!!!!!!!! Mamy wybory parlamentarne! Dla mnie to No 1 w sprawach waznych do omowienia badz zabrania glosu w ogole. Zabronisz mi? Poza tym, nie mam w zwyczaju piep…yc cokolwiek jak v-tec, czasem totalnie bez zastanowienia… Widzisz, nie sztuka mowic co sie wie, lecz wiedziec co powiedziec…
Jestes pewien, ze powinnam zaznaczac, ze tresc watku jest nie dla v-teca?Czy az taki glupi jestes by po jego tytule nie wywnioskowac czego bedzie dotyczył i skumac, ze niekoniecznie musisz byc jego adresatem? Niestety, jesli chodzi o mnie, moj swiat nie kreci sie wokol jakiegos v-teca… przykro mi.
JAk chcesz byc w centrum uwagi, ufarbuj wlosy na rozowo (o ile jeszcze pomimo zgryzot, w ktore wpedza Cie sciskajacy Twa doope zal, jakiekolwiek wlosy masz) – gdy bedziesz w Leeds lub ja bede w Yorku omine Cie z daleka. Obiecuje!