Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
193
ewamaj wrote:
hmm rudy ale ja znam ciebei i agnieszke i co ty tak wogole oszukujesz wprzeciwienstwie do mnie ty nawet ni ejestes rudy;)
ze co? ze oszukuje, ze jest rudy? gdyby wierzyc nickom, to moznaby pomyslec, ze fatamorgana to …fatamorgana 😀
”one wrote:
podsumowujac te cala dyskusje: jakie to polskie…
jackyl wrote:
takie swojskie, nie? 😉
tiaaa, teraz wiem, dlaczego nie czuje sie jak za granica
Ciekawe dlaczego tyle ziomkow mieszka z 'kolorowymi’ i 'Cyganami’, skoro tak ich nie lubi…
fatamorgana wrote:
wyraźnie pisze w opracowaniu o Cyganach jak jest naprawdę
Jestem zaciekawiona tym opracowaniem. Naprawde. Bez zadnych ukrytych aluzji. Czy to jakies statystyki kryminalne? Bo ja czytalam i slyszalam sporo na temat Cyganow, ale chyba mam wypaczony obraz, bo to bylo od ludzi, ktorzy znali ta spolecznosc 'od srodka’ i skupiali sie 'tylko’ na aspektach spoleczno-kulturowych i historycznych.