Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
kunegunda wrote:
Tylu Elektrykow na forum, 4 strony awantur i klotni, a wystarczylo powiedziec – spoko, mam uprawnienia, kiedy mam przyjechac, kosztowac cie to bedzie tyle a tyle (badz pomozemy za przyslowiowe pivko)
No bo przeciez polak polakowi pomoze na obczyznie 😈
PS. Tutejsza Erystyka staje sie powoli moim ulubionym zrodlem humoru (oczywiscie ze zaraz po bash.org.pl) 😀
przpraszam cie bardzo ale uwazasz ze jesli ktos poswiecil kilka lat i swoja prywatna kase na swoja nauke to powinien pracowac za pivko??? (tyczy sie to wszystkich zawodow) tylko dlatego ze ktos jest polakiem??? stary ty wiesz ile milionow polaow zyje na swiecie, chyba zaden polak nie zarobil by zadynch pieniedzy tylko wszyscy chodzilibysmy cigle naprni.[/quote]
Uwazam ze jak ktos poswiecil kilka lat i prywatna kase na swoja nauke to powinien zainteresowac sie potencjalna praca ktora ktos oferuje a nie marnowac czas (w ktorym podlaczyl by kilka takich kuchenek)na awanturowanie sie.
a zauwazyles
:6cd6a15a18 wrote:
spoko, mam uprawnienia, kiedy mam przyjechac, kosztowac cie to bedzie tyle a tyle
– ten fragment oraz to ze Pivko bylo w nawiasach poprzedzone slowem "badz"? zamiast pivka mozesz wstawic sobie cokolwiek innego. Mowisz ze polak nie zarobil by pieniedzy – zgadzam sie bo "polak" woli awanturowac sie z drugim zamiast zaoferowac swoja prace za ktora moglby dostac zaplate. A w czasie gdy on sie awanturuje robote dostanie ktos inny.