Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Asix wrote:
Jezeli sie Wam spodobal moj poprzedni avatar to podpowiem ze macie szanse zobaczyc jego podobizne na co dzien. 😈 Wiec nie gadac tylko do dziela i … na zdrowie.
Jakos mi odbilo gdy go dodawalem. Postaram sie byc bardziej poprawny od teraz.
Kupa to samo zdrowie. Kiedys mnie nawet natchnęla…
http://erupcja.bloog.pl/id,867312,title,Jak-smakuje-kupa,index.html%5B/quote%5D
Wrecz poetycko opisujesz najbardziej prozaiczna sprawe. Wg mnie kupa jest bardziej synonimem smierci. Przeciez zawiera resztki pokarmow – mieso ktore juz nigdy nie chrzaknie ani nie zapieje, roslinka – ktora juz nigdy nie bedzie zielona i pachnaca oraz w duzej mierze bakterie rozkladajace caly ten stuff na czynniki pierwsze. Przypuszczam ze mozna by sie zatruc robiac to co napisalas ze wzgledu na steznie toksyn. Nigdy nie probowalem i jakos mnie nie ciagnie (jestem chyba dziwny). 😉
A to komentarz od jednej z czytelniczek
"Kupa zawsze bardziej smierdzi jak ja ruszysz. Pewnie dlatego taki odzew."
😆
A pisalas kiedys o samej przyjemnosci wydalania? Zerknij tez w necie na stronki fanatykow lewatywy (ang. enema). Ciekawe tematy o ktorych ludzie sie zazwyczaj wstydza rozmawiac.
Do uslyszenia pozniej.