Strona główna › Działy › Erystyka › nie place mandatow !!! i co dalej › nie place mandatow !!! i co dalej
V-tec, nadinterpretacja cytatu… 😉
Pewnie.
"masz rację Marta"…
Ale:
Najpierw czytasz wypowiedź taką:
Do Spokoboya: "Ja [b:839d2f3afb]mam tylko inne zdanie[/b:839d2f3afb] w kilku sprawach niż Fata".
Potem czytasz takie:
"Fata to cham i arogant" (plus pretensje o usunięcie własnych słów świadczących co najwyżej o braku sumienia i zwyczajnej uczciwości).
A potem znowu coś w stylu:
"Przecież można się spotkać i coś tam wyjaśniać"…
😯 😯 😯 .. Rozumie coś ktoś z tego?
Dzieci są powazniejsze i mają lepiej w głowach poukładane.
Najpierw cię opluję, powyzywam, powyśmiewam, a potem wszystkim publicznie mówię, że to tylko mój dobry humor (a innym go brakuje), albo próbuję wciskac ciemnotę, że "ja przecież chcę porozmawiac i wyjasnić"…
Quźwa, co tu wyjaśniać ?
Czyjąś głupotę?
Czy tak się zachowują normalni, poważni ludzie?
Trzeba sumienia żadnego nie mieć, żeby wszystkim taki kit wciskać.
Dwa razy pierwszy wyciągnąłem rękę i za przeproszeniem psinco to dało.
Nie czepiałem się pierwszy, nie szukałem konfliktu, ale jak już napisałem, są tu osoby, które by się chyba posr..y jakby nie napisały czegoś znowu aby mi dogryźć, rozpoczynając ten cyrk od nowa.
Chociażby poprzez ochranianie swoich przyjaciół, którzy robią skandaliczne rzeczy.
W związku z tym, trzeci raz tego samego błedu nie popełnię.
Rozmawiac to można z powaznymi ludźmi, a nie z kimś kto się zachowuje jak jakiś smarkacz.
Nie wiem jak z innych, ale ze mnie idioty nikt nie zrobi. 😈 😛 🙂
A ponieważ ostatnie problemy zaczęły się od pewnego mieszkania, więc i na to wkrótce przyjdzie pora, aby wszyscy się dowiedzieli jak naprawdę sprawa brzydko wygląda…
Nie brakuje tu ludzi, którym zależy na rozwoju serwisu, forum, wspólnych przedsięwzięć, którzy widzą i rozumieją potrzebę zachowania dobrych relacji z innymi, a przynajmniej niewywoływania wojen, ale sa i tacy, dla których najwazniejsze jest to aby komuś złośliwie dopiec.
SKORO WYZNAJĄ TAKIE WARTOŚCI, TO JAK TO POGODZIĆ Z TYMI WARTOŚCIAMI FORUM?
Najwidoczniej nalezy dopisac do naszego kanonu wartości kolejne dwie:
– pochwalanie cwaniactwa i kombinatorstwa (patrz temat "Niepłacenie mandatu") 😯
– plucie na kogoś i wmawianie wszystkim że to deszczyk pada, czyli "mam tylko dobry humor". 😯 😆 😆 😆
Wybaczcie forumowicze, ale czymś takim się zwyczajnie BRZYDZĘ a ludzie, którzy tak się zachowuja sa dla mnie FAŁSZYWI I OBŁUDNI.
Koniec.