Strona główna Działy Erystyka Zapraszamy do nowej galerii! Zapraszamy do nowej galerii!

Uxbridge
Członek

Wiesz Olo, rozczarowałeś mnie.
Nie znam się na sztuce fotografii, pewnie potrafie odróżnić genialne zdjęcia od beznadziejnych nic po za tym. Te Faty pewnie nie są ani takie ani takie więc nie mi oceniać. Ale znam się na programowaniu. Czasem widzę na ekranie tak beznadziejny kod że aż zęby bolą. Jeśli mogę to poprawię. Jeśli stanowi to potencjalny problem, skontaktuję się z kimś kto może decydować (najczęściej z samym zainteresowanym) i DELIKATNIE, żeby nie obrazić autora powiem że trzeba coś tu poprawić bo mogą być kłopoty. Jeżli ani jedno ani drugie, to milczę. Gdybym zamiast tego zaczął śmiać się na głos przed monitorem, i ściągać wszystkich żeby pokazać co nasz kolega wypłodził, to wiesz za kogo byłbym uznany? Wiesz. Nawet gdybym kolegi bardzo nie lubił.
Twój post niczemu nie służy. Nie sądzę że sprawi iż zdjęcia będą lepsze (jeśli są złe), nie spowoduje zmiany reportera itd.
Jedyne czego można się spodziewać to kolejna awantura bo ktoś publicznie wyśmiany zazwyczaj nie jest dłużny (tym bardziej Fata).
O to Ci chodzi Olo?