Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Asix wrote:
czesc mam na imie irek i nie dawno przyjechalem -mam prace i dach nad glowa …w wolnym czasie sie nudze -bo wiadomo samemu to nie chce sie nigdzie isc ani na piwo do pobliskiego pubu ani do kina czy na spacer…Wlasnie dlatego zarejestrowalem sie i pomyslalem ze uda mi sie poznac jakas kobietke ktorej tak samo jak mnie nudzi sie i zyc samemu sie nie chce -mam 38 lat i poznam panie w obojetnym mi wieku -wiek nie gra roli -chodzi tylko o to by wypelnic i uprzyjemnic sobie czas…mieszkam obok w leeds ale mam samochod wiec moge podrozowac…nie chce was nudzic opowiadaniami wiec napisze jeszcze tylko,ze jesli ktorakolwiek z pan zapragnelaby sie spotkac z irkiem to piszcie dzwoncie pod ten numer 07935664849 bo lepiej jak to mowia ponudzic sie we swoje…pozdrawiam Iraz
jestem 68-letnią nudzącą się kobietką. Nudzę się zawsze i wszędzie. Chetnie ponudzę się z kimś. Oczywiście, to zależy jakiej marki i koloru Twój samochód jest. Na pewno nie będę się nudzić w jakimś golfie.
Napisz coś więcej, czy mieszkasz [b:036bfd6935] w[/b:036bfd6935] czy [b:036bfd6935]obok[/b:036bfd6935] Leeds, bo tylko z kontekstu samochodowego mogę interpretowac, a nie chce sie pomylic.
Spotkajmy się od razu, natychmiast, nie ma o czym gadać.[/quote]
Asix.
Teraz to zepsulas swoj kamuflaz (kamuflarz??)…