hehe.. pamiętam wkręcanie śrubeczek..
w Pioneerze się nic ręcznie nie robi.. tu są targety, a takie pierdupierdu ręcznie to trwa za długo.. jes tylko zzzip, zzzzip, zzzip.. i jedna osoba trzydzieści śrubek, następna 20 i 5 kabelków.. itd itp..
dziewczyny biorą na cele przeważnie.. bo są lepsze ponoć w "robótkach ręcznych"..
zakwaterowanie nie jest złe.. Workplace ma domy w Normanton i Castleford, więc można z buta do pracy drzeć..taniej jest, ale jak pada to się załamać można.. a stan domów bdb.. nowe łóżka, nowa pościel, tależe nowe, wszystko ok.. oczywiście biorą sobie Bond – nie James (który oddają po wyprowadzeniu się z mieszkania)
PMP (albo ProVista).. ma domy w Doncaster.. z tego co słyszałem (ja pracowałem przez TWP) w nieciekawych dzielnicach (dużo Ciapatych/murzynów/Polaków i rusków).. ponadto trudno się od nich wyprowadzić i potem wyprosić zwrot Bonda..
a i dojazd z Doncaster (autokarem z 45min).. po pierwsze trzeba wcześniej wstać ;(.. po drugie się płaci.. 25 na tydzień no i jak się chcesz wycofać to mają straszne problemy z tym..
eh.. co jeszcze chcecie wiedzieć ❓
aha!
i raczej na pewno NIE BĘDZIECIE mieszkać w LEEDS.. Doncaster albo Normanton, lub też Castleford są mieszkania – to jest jakieś 17 mil od Leeds..
no.. i oprócz Plazm (PDP – Plasma Display Projector) są też linie DVD ..
plazmy 42", 50" no i nowość.. 60" (tu ludziom na pakingu serdecznie współczuje)
pzdro