Strona główna Działy Motoryzacja Tani samochod!!! Tani samochod!!!

rudy_691
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
fatamorgana wrote:

W moim mniemaniu zaczynasz myśleć jak Dafunk, chłopie…

Nie musisz mnie uczyć zasad handlu.
Tu chodzi o to, co ktoś komuś mówi i gwarantuje, a potem wychodzi że kłamie jak z nut.
Nie wiem czy w swoim mysleniu wziąłeś w ogóle taką opcję pod uwagę.
Poczytaj sobie posty z ub. roku – zresztą wy obaj powinniście- może wtedy zrozumiesz, kto -według największego prawdopodobieństwa- będzie chciał Cię bardziej orżnąć…
Anglik raczej nie kupi od kolorowego starego auta, bo wie że jest źle użytkowane i zajeżdżone oraz zaniedbane- a często śmierdzące.
Jak widzisz w tym oczywistym i prawdziwym stwierdzeniu gdzieś rasizm, to albo leć na Policję, albo zastanów się co piszesz człowieku.
Pojedyńcze przypadki nie tworzą całość, ale ja mówię o skali masowej takich rzeczy…

Poza tym, jak już jesteś taki do przodu, to zapytam Cię, kto z reguły handluje fałszywymi dyskami taxu?
Anglicy?

Za mało wiesz. Być może dlatego, ze siedzisz z dala od tego co jest tutaj.
A w Malton jest całkiem inaczej chłopcze…
Więc następnym razem jak mnie posądzisz o rasizm, to nie będę nawet odpisywał, bo i po co?

jednak chyba blizej mi do dafunka w moim mysleniu…ale od poczatku: skoro nie trzeba cie uczyc zasad handlu to dlaczego sie oburzasz ze ktos kupil cos taniej i sprzedal drozej jak na tym to polega ? chyba ze chciales tylko podkreslic to, ze to byli Cyganie a oni to przeciez wszyscy we krwi maja…ja tez mialem zagwarantowane ze samochod bedzie plynal a najdalej jak poplynal to byl scrap w yorku…to ze ktos cie moze orznac nie zalezy od koloru jego skory czy preferencji seksualnych…lol…dziwi mnie ciagle to twoje "poczytaj texty z ub. roku"…a po co ? jak ja mowie o tym co jest tu i teraz i na podstawie biezacych wypowiedzi, a watpie zebyz 3 miesiace temu inaczej myslal…i co to wogle za okreslenie "od kolorowego" ? a ty to koloru nie masz ? tak samo angole mowia ze nie kupia samochodu od polaka, bo tez wiedza ze polak zle uzytkuje samochod i czesto sa tez zajezdzone…ile razy sie z tym spotkalem jak pracowalem w londynie i znajomy chcial samochod opchnac…a po czym wnosisz ze auta ludzi z innym odcieniem skory sa smierdzace ? to tylko biali sie myja czy oni tak naturalnie maja ze smierdza ? to najwikesza glupota jak w zyciu slyszalem…i tak widze w tym rasizm bo jak dla mnie twierdzenie ze tylko "kolorowi" robia przekrety i auta "kolorowych" zazwyczaj "smierdza" to cos tu jest nie tak…moze nie jest to do konca rasizm ale cos w tym jest…ty chyba jako dziennikarz pelnisz role opiniotworcza i jesli osoba ktora ma jako taki wplyw na czlowieka pisze takie rzeczy to nie jest to dobre…tworzy sie tak niemila atmosfera wokol tego forum przez takie texty…odwiedzam fora roznych miast i conieco slyszalem…odnosnie tego kto handluje tax discami: a ja cie zapytam gdzie jest najwiecej piractwa komputerowego ? i powiem ze w rosji i japonii, to juz znaczy ze mam nienawidzic prawoslawnych i skosnookich ? to sie nazywa uogolnianie i ty jako osoba na takim stanowisku ktore sobie probujesz wylansowac nie powinna takich rzeczy robic…i skad wiesz co ja wiem panie "big city life" ? skad wiesz gdzie ja bylem wczesniej ? co robilem ? znowy uogolniasz bo wiesz ze mieszkam w malton…a ty myslisz ze malton to jest ogrodzone plotem pod pradem z zakazem wyjazdu ? ty myslisz ze ja nie widzialem nic innego poza malton ? bylem w wielu wiekszcyh miastach…wszedzie jest to samo…smieszy mnie tez twoj text: "a w malton jest calkiem inaczej chlopcze"…a najbardziej to "chlopcze" na koncu…jakbys chcial podkreslic swoja wyzszosc intelektualna nad takim plebsem jak ja ktory mieszka w jakiejs wiosce i idzie spac o 21 bo pozniej ciemno a tu pradu nie ma…nie bede cie posadzal o rasizm nastepnym razem bo i po co ? i tak odwrocisz tok rozmowy w ta strone ze wyjdzie ze to moja wina ze ja tego posta napisalem i po co ja sie wtracam jak ja nic nie wiem…pozdro