Strona główna › Działy › Zdrowie › testy w anglii na borelioze? › testy w anglii na borelioze?
Napewno wiem wiecej niz Ty, przynajmniej nie jestem bezsensownie agresywna.
Bylam Project Assistant w National Reconfiguration Team.
Ciekawe czym ty sie mozesz pochwalic, ile tu jestes i jakie masz doswiadczenie?
Pewnie atak jest najlatwiejsza obrona i czasem nawet instynktem niepochamowanym u niektorych.
Niepotrzebnie jednak bijesz we mnie.
wiesz chyba cierpisz na nadinterpretacje i mylisz pojecia co to jest agresja a co to jest odmiennosc opinii.
no i co z tego ze bylas project assistant w national reconfiguration team – to cale cwiczenie z reformacja struktury PCTs bylo zmiana procedur admninistracyjnych, ktore mialy zmodyfikowac caloksztalt i zrodla service delivery a nie ocena i weryfikacja ogolnego poziomu wiedzy i kompetencji kadry ktora w tym sektorze pracuje wiec jesli opierasz swoje opinie na doswiadczeniu zdobytym w tej pracy to niestety nie masz pojecia o uctwie czy nieuctwie personelu. Bardzo mnie ciekawi na jakich konkretach i faktach (i dokladnie w jakiej dziedzinie medycyny) opierasz swoje stwierdzenie ze ”jesli chodzi o edukacje to sa daleko za nami" – porownywalas doglebnosc specyficznych studiow. Nie szafuj frazesami – daj przyklady. Wyjasnij chodzi Ci o under czy postgraduate? Bardzo latwo rzucic haslo ’ my jestesmy lepsi’ – ale uzasadnic ciezej…….. mozesz?
Ja mam Ci sie [b:1d4b5c0bee]chwalic[/b:1d4b5c0bee] czyms? A co to ja przedszkolak jestem? Czy to jest jakas licytacja? Ty piszesz ze bylas project assistant i ja mam albo Ci dorownac, albo przebic a jak nie to podkulic ogon i uciekac? Albo przekomarzac sie kto ma dluzszy staz w UK? Gdyby moj pobyt tu byl kilkumiesieczny to mnie to dyskredytuje, ale jesli tu mieszkam od 100 lat to mi sie nalezy respekt? Jesli szukasz powodu zeby sie moim kosztem dowartosciowac, to nie dam Ci satysfakcji. Nevertheless, I think the time has come for you to remove the chip from your shoulder, my dear.