Strona główna Działy Mieszkanie kredyt na mieszkanie i dofinansowanie na remont kredyt na mieszkanie i dofinansowanie na remont

ela1981
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
7sisters wrote:

ela1981 wrote:

Mysle, ze Izabella nie ma zbyt duzej wiedzy na ten temat, wiec wizyta u brokera jest "musem" w jej przypadku, wiekszosc od tego zaczyna. Wiadomo to kosztuje (chociaz mysle, ze te 150 czy 300 £ jest warte tego) mozna przeciez sie tez wycofac w odpowiednim momencie nic nie placac, ale przynajmniej informacje pochodza z dosc wiarygodnego zrodla.

Kiedy robilem przekredytowanie, przyplatal sie wlasnie taki jeden z AWD. Opowiadal cudenka, znalazl nam 'niesamowicie dobry’ kredyt, przedstawil profesjonalne wyliczenia, po czym zaproponowal prowadzenie naszego kredytu przez caly okres splaty w zamian za… 900 funtow. Oczywiscie musielismy sie zdecydowac juz, natychmiast!

W ciagu pol godziny znalazlem mu w internecie kredyt na lepszych zasadach, nizej oprocentowany i oczywiscie bez jego prowizji. Proponuje wiec gonic dziadow od chalupy i samemu siasc do szukania najlepszego kredytu![/quote]

Ja kiedy zaczelam sie bawic tymi klockami, nic nie wiedzialam na temat mortgage. Twierdze tylko, ze broker wyjasnil mi jak to dziala, bo informacje typu "slyszalam ze….., lub w moim przypadku…." sa malo wiarygodne dla mnie.
Od czegos zawsze trzeba zaczac.