Strona główna Działy Hyde Park Zwiazek Zwiazek

veil
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
v-tec wrote:

veil wrote:

brak żony, dzieci i teściów…Pamiętasz jeszcze jak to jest?

Jasne że nie, bo jak wiadomo niedługo będę obchodził złote gody 🙂
O jakim polu piszesz nie mam pojęcia. Ja się na rolnictwie nie znam.
No to wyjaśniliśmy sobie i więcej na twoje zaczepki reagował nie będę. Chyba nie za bardzo mnie lubisz, ale nie jesteś 1szy ani ostatni. Moja rada popracuj nad stylem to może ktoś kiedyś zrozumie o co ci chodzi.[/quote]

Chyba za bardzo sobie schlebiasz (forma nadrabiania braku zainteresowania ze strony najbliższego otoczenia???) 😕 w kwestii braku sympatii.
Nie pierwszy???Pewnie,że nie!!!Rozejrzyj się wokół,zajrzyj do swojego domu a potem odpowiedz sobie skąd te 1744 posty,może dowiesz się kto tak naprawdę już cię tak nie lubi jak te 'dziesiąt lat"temu;) Frustracja miewa i taką twarz…
Pole?A może znalazłbyś w tym pewną satysfakcje skoro inne już przemineły-[b:f3f3c4d2f4]Jasne że nie, bo jak wiadomo niedługo będę obchodził złote gody 🙂 [/b:f3f3c4d2f4][b:f3f3c4d2f4].-baaardzo znacząca deklaracja w tej kwestii.
Zaczepki??A może to twoja nowa przygoda intelektualna??Doceniaj też to,czego nie rozumiesz.Zadziwisz się!
Powodzenia!!![/b:f3f3c4d2f4]