Strona główna Działy Hyde Park Definicja słowa "Janusz" Definicja słowa "Janusz"

fatamorgana
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
rudy_691 wrote:

slanting_eye wrote:

lonsdale to mi sie kojarzy ze skinhedami(w polsce 199pln).lonsdale to kupisz w jjb sport za 3-5funtow.a jak szukasz tanich i fajnych ciuchow to odwiedz charity shop (ja sie tam ubieram),janusze na to lumpex wolaja…

ja na to tez lumpex mowie bo moja mama ne to mowi lumpexy w polsce, a ona mnie na janusza nie wyglada…pare razy bylem tam ale jakos meskie ciuchy to na jak na lekarstwo…zreszta to bezsensu takie gadanie jak dla ciebie wszystko to janusze…wasy-janusze reklamowki-janusze lumpexy-janusze…[/quote]

Ależ wy się ludzie zajęliście pierdółkami teraz…
Wąsa to miał i Nigel Mansell- Brytyjska gwiazda F1 i ma wielu zamożnych Anglików na polach golfowych…
Chodzi przecież o całokształt, ale prawdą jest, że najczęściej nas rozpoznają właśnie po tym co wymieniono. "Adiki", reklamówka, plecaczek, dżiny, wąsy (ja też mam! :lol:) i….sztampowość, jakaś taka sztywność ludzi zakompleksionych, jakby sami sobą pokazywali, że sa z jakiegoś "gorszego" kraju.
To przykre.
Zauważcie też, kto i w jaki sposób rozmawia z miejscowymi.
I o czym… 😉