Strona główna Działy Hobby Dart, pool, bowling ? Dart, pool, bowling ?

olo
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
dafunkonline wrote:

to że amerykanie grają na plastikach nie jest argumentem przeciwko mojej opinii (że jednak plastikowe tarcze to obciach i tandeta…)

o ile dobrze pamiętam to dart chyba pochodzi z anglii i tarcze, których uzywano były z drewna…
i tak powinno zostać… a to, że z powodu ignorancji i lenistwa nie chce się innym grac na drewnianych to już ich sprawa.. plastik to dla mnie to nadal tania podróbka (nie chodzi mi o cenę)… nie mama zamiaru udowadniać wyższości tarcz drewnianych i metalowych rzutek nad wszystkimi plastikami świata (nawet tymi powyżej 5. centów), bo moim zdaniem plastik z tymi swoimi dziurkami (i polami w które nie można wbić tych rzutek z PCV) jest ubogi.. jak to powiedzieć…. technicznie…
a do tego złamane groty zostają w dziurkach i męcz się teraz żeby nie trafić w to samo miejsce…

eee tam.. wolę drewno.. (chcociaż też sie eksploatuje)

Ja tam nie wiem ale kiedyś np narty to były po prostu dwie deski a teraz to jużinna bajka 🙂