Strona główna Działy Praca Jak napisać cv i znaleźć pracę biurową/w banku/agencji pracy Jak napisać cv i znaleźć pracę biurową/w banku/agencji pracy

Prekursor
Członek

Jesli chodzi o moje doswiadczenia z [b:2584016a9a]Select Appointments[/b:2584016a9a] 22/23 Boar Lane Leeds LS1 6EA to moge powiedziec ze:

-uderzalem przez prawie 2 tygodnie co 2 dni w tygodniu nagabujac ich i zadajac pytanie o rozne prace(w drugim tygodniu udawalem,ze jeszcze nigdy u nich nie bylem i za kazda wizyta mialem inna czcionke w CV i LM ;] )
-po rejestracji trzeciego dnia mialem interview i prace zaczalem dokladnie tydzien po rejestracji
-stawka o ktorej byla mowa w agencji byla o 2 funty wieksza niz ta w rzeczywistosci(ku mojemu zdziwieniu cala czworka angielskich tempow
zatrudnionych na tym samym stanowisku nie wiedziala nic o stawce)
-sytuacje podobne do powyzszej ( byla oferta pracy temp ktora po 3 tygodniach od daty ogloszenia wakatu miala stawke o 2 funty nizsza)
-nie wiem jak jest z praca przez Select dla NHS jako temp ale wiem,ze pracujac jako temp dla innych firm ongoing contract to raczej [b:2584016a9a]chwyt matretingowy[/b:2584016a9a]
-kiedys probowalem zdobyc informacje na temat ciekawego wakatu ciagle pracujac dla nich i odeslano mnie z informacja braku doswiadczenia w pracy o jaka sie staram (fakt groteskowy zwazywszy na fakt ,ze na wakacie mowy o experience nie bylo,fakt drugi praca nie wymagala experience tylko some IT background :] ) –no ale moze sie czepiam 😉