Strona główna Działy Hyde Park Cos dla przestrogi dla dziewczyn ktore lubia czarnych meszcz Cos dla przestrogi dla dziewczyn ktore lubia czarnych meszcz

fatamorgana
Participant

Daruj sobie te zgryźliwości czy złośliwości (skąd tego tyle u Ciebie???!!!)Marta, wątek nie był pisany pod kątem ani Ciebie, ani dziewczyn z forum. To chyba jasne.
Czemu od razu ktoś zakłada atak na wszystkie Polki?
Wiadomo, że z czarnoskórymi zadaje się jedynie część Polek, i to o nich jest mowa. Natomiast sama ankieta na pewno jest wynikiem zdania Polek. Połączenie jej z w/w wątkiem jest konsekwencją opinii rzeczywistych fachowców, a nie wymysłem nudy.
Komuś przeszkadza takie zestawienie -trudno. Ale to jest dostępne w necie i tam się nikt o to nie oburza.

Goniu, może nie wiesz, czy zapomniałaś, ale mało kto jak ja ma do czynienia z kolorowymi, i gdybym ich faktycznie nie lubił, nie miałbym z nimi do czynienia tyle co mam…to oczywiste.
Także mówienie o tolerancji czy otwartości pod moim adresem jakoś nie bardzo się kupy trzyma po prostu, zły adres….
Wystarczy rzucić okiem na starsze posty.
A co do zainteresowania tym co robią Polki.
Chyba źle zrozumiałaś intencje posta.
Chodzi nie o zazdrość, zaglądanie komuś do łóżka, nie o zawiść, nie o "Bóg wi co" (jest to wyraźnie POWYŻEJ napisane…), ale o nawiązanie do tego co jest wśród nas wszystkich na obczyźnie- a ta sympatia do kolorowych jest zjawiskiem nowym jakby nie było- to że na tym forum było o tym duzo mówione nie zmienia tego…
Może gdy spojrzeć od tej strony (jako zjawiska społecznego wśród Polek na Wyspach- nie tylko tu zresztą się je obserwuje!), okaże się ,ze nasze znajome z forum wcale nie musiałyby zabierać głosu, bo po pierwsze:
-nie brały udziału w tej ankiecie, a po drugie:
-nie o nich tak naprawdę mowa!

Pozdrawiam.