Strona główna › Działy › Hyde Park › Kto jest Forumowiczką Roku 2006? › Kto jest Forumowiczką Roku 2006?
Ciekawe, że na Forumowiczkę Roku głosowało o wiele więcej osób niż na męską część forum…
Jednak kobiety kręcą wszystkim. 😀
Pora na oficjalne zakończenie głosowania.
[b:4a21831f1c]Forumowiczką Roku 2006 została… MARTA KLECZ!!![/b:4a21831f1c]
Głosów oddanych – 21 na 57 wszystkich.
Było nawet "łeb w łeb" pomiędzy wami dziewczyny (Marta I SAMI), ale w końcu wygrała popularność i "rutyna forumowa" oraz intensywność Marty zarówno na forum, jak i poza nim. A było jej sporo w różnych miejscach i okazjach. Brała udział w życiu towarzyskim ludzi z forum oraz wydarzeniach takich jak np. bardzo szczególny dla niej przyjazd i występ "Myslovitz". Z pewnością wielką rolę w spopularyzowaniu jej osoby odegrał wyjątkowy i bardzo szczery blog, który – jak ćwierkają wróble po Leeds- mógłby stanowić kanwę do książki o zawirowaniach, cieniach i blaskach życia w UK…
Natomiast [b:4a21831f1c]SAMIRAHINI[/b:4a21831f1c] urzekła wielu swym niepowtarzalnym i pięknym wyrażaniem myśli. Przez dłuuugi czas pozostając tajemnicza i nieznana, emanowała swym avatarem siejąc jedynie domysły na temat swej prawdziwej natury. A ta okazała się jak na wiek- bardzo inteligentna.
Podobnie jak Prekursor stała się takim Odkryciem Roku.
Podobno chętnych do zobaczenia i poznania SAMIRAHINI (coż to za niezwykły nick?) było tak wielu, że gdyby był konkurs "Kogo najbardziej chciałbyś spotkać w Leeds z Polaków", wygrałaby bezapelacyjnie.
Przyznaję, że miałem niewątpliwą przyjemność spotkać ją jako jeden z pierwszych forumowiczów.
Natomiast ku zdumieniu niejednych zapewne, miejsce trzecie zajęła pewna bardzo cicha i skromna, ale wspaniała osoba.
Nie jest Polką, ale jej więzy przyjaźni z Polakami w tym mieście nie mają chyba precedensu.
[b:4a21831f1c]Montse- nasza hiszpańska przyjaciółka[/b:4a21831f1c]- zjednała sobie bardzo szybko wiele uznania i szacunku. I bardzo dobrze, ponieważ jej serdeczność i ciepło oraz bezinteresowna życzliwość z jakimi wychodzi do nas nie mają sobie równych. Najciekawsze zaś jest to, że -jak sama twierdzi- wśród nas czuje się znakomicie i tworzymy podobno najlepsze grono jej znajomych.
Dziewczyny! Serdecznie gratuluję i życzę wam wszystkiego co dla was najlepsze i co was cieszy i cieszyć będzie.
Serdecznie pozdrawiam życząc dalszego zaangażowania i wzbogacania forum swoimi ciekawymi i mądrymi wypowiedziami.
🙂 😀 😀 😀
(szkoda, że nie obstawiłem u Williama Hilla, bo trafnie wytypowałem wygrane 🙂 🙂 😀 😀 😉 8) i zagłosowałem na…zwycięzców.