Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Marta wrote:
To tylko kampania anty polska…. Wspomnialam juz wczesniej ze mam teorie ze media bawia sie opinia i manipuluja …..
Przeciez nie ma dowodu ze Polak- jednak to zostanie w sercach angoli…
W dodatku z Europy Wschodniej- skad moga to wiedziec? I skad wiadomo ze akurat a Polski, po BMCe poznali tak?
Bzdury
Ja bym najchetniej ich zaskarzyla – tych dziennikarzy co robia aferery bez dowodow….albo przynajmniej napisala list ….do redakcji…
To niestety prawda, że ostatnio mniej korzystnie piszą o Polakach.
Ale to takie odwracanie kota ogonem, od tutejszej nieprzyjemnej rzeczywistości. Jakoś mniej piszą o własnych chavach i kolorowej chuliganerii, bo to swoje własne, zaś cudze- przyjezdne łatwiej skrytykować.
Przyszło mi do głowy, że skoro już raz opieprzyliśmy Anglików z dobrym skutkiem (pamiętacie pismo do Policji wiosną tego roku i jak się pięknie wszystko rozwinęło? 😀 ), to może spróbujmy teraz wysłać pismo ze stanowczym przypomnieniem, żeby takie media nie wychylały się za bardzo w krytyce Polaków.
Polacy nie są gorszym narodem, żeby nie potrafić się bronić przed takim szerzeniem niechęci w stosunku do nas.
Jestem pewien, że jeśli się potwierdzi, że to nie był żaden Polak, powinno coś konkretnego zostać wysłane do tego całego "Daily Mail"…czy jak mu tam.
Trzeba przyznać, że jest to sprytnie czasami zmanipulowane.
Z jednej strony jest nas tu najwięcej z "nowej Unii", więc pisanie o nas częściej jest niby uzasadnione, ale…niektórzy mogą to wykorzystywać przeciwko nam i do tego nie należy dopuszczać. 😕