Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
v-tec wrote:
O to chodzi, skoro numerek info działa to znaczy że linia tel. jest ok czyli nie są to problemy techniczne tylko telefon został odłączony przez operatora.
Niekoniecznie. Miałem przyblokowany telefon raz, bo mi pomylili linię z sąsiadem, drugi raz bo się pomylili i zapomnieli wpisać nowy DD z nowego konta bankowego, i trzeci raz, jak po tym drugim płaciłem kartą przez infoline ale jakiś tuman zapomniał dokończyć transakcji…
Zatem wprawdzie u nich stało, że nie zapłacone, mimo że dopełniłem obowiązku, ale skoro w ich komputerze stało nadal że nie zapłacone, to wg. mnie to jest problem techniczny, bo ich system ma coś innego niż powinien mieć. Nie mówiąc o tym, że większość ich pomyłek to też problemy "techniczne"- z głową….
👿 😈 😛
Sąsiadowi do dzisiaj nic nie założyli ani nie dzwonią- od złożenia aplikacji minęło….1,5 miesiąca…W tym czasie dwukrotnie dzwoniliśmy do tych olewaczy, ale bez skutku…wrrrrrrrrrrr. 😡