Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
koukla wrote:
Owszem, wszedzie bylo glosno o tym, ale to bylo w sierpniu.. We wrzesniu jak lecialam na Gran Canarie to moglam nawet wode wziac ze soba a tu masz 3 tygodnie pozniej lecac do Polski znow nic nie mozna bylo przewozic w podrecznym… Mysle, ze to zalezy tez w duzej mierze od przewoznikow i czy leci sie z Anglii czy do Anglii..
ale zawsze przy kupowaniu biletow jest odnosnik do regulaminu przewozu tych bagazow i calej reszty, tam tylko trzeba zerknac czy nic sie nie zmienilo…
a wogole to wydaje mi sie ze caly ten atak to jeden wielki pic na wode, kolesie terrorysci nawet nie mieli biletow na zaden lot i bardzo dziwnie zbieglo sie to wszystko w czasie z atakiem izraelskim na liban coraz mocniejszym i krwawym i generalnie z opinia spoleczna zadajaca wycofania wojsk z iraku.
poza tym nie byly podane nawet namiaski szczegolow odnosnie wpadniecia na ich slad i generalnie pokrecone to dla mnie bylo jak 9/11, zreszta to nie tylko moje zdanie.jak byly zamachy w klondynie to podobno sasiedzi tych zamachowcow z leeds donosili na policje ze kolesie sa na maxa za jihadem i ze siedza w domu, sie izoluja, sa podejrzani, polecja nawet nie przyjechala zobaczyc co to za kolesie, a oni tu nagle lapia ludzi ktorzy mieli wysadzic 50 czy jakas inna kosmiczna liczbe samolotow?! to nie potrafia zlapac kilku frajerow co to z bombami jezdza metrem, a umieja zorganizowana bande terrorystow 1-go stopnia. nie uwierze w te planowane zamachy.
poza tym za duzo ogladalam, czytalam o 9/11 i o tym co mowili naoczni swiadkowie, film z "ataku" na pentagon i wielkosc dziury w scianie, glosnosc samolotu, jego tor lotu, sposob zburzenia sie 2 wiez, pic na wode ja piernicze!!!! tylko robia jazde zeby ludzie zaczeli sie bac i nienawidziec muzulmanow jeszcze bardziej.
bush jest uwazany za najwieksze zagrozenia dla spokoju swiata jako 2-ga postac po bin-ladenie 🙂
fuck the way of Israeli and USA 👿