Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Prekursor wrote:
Ja wyrazam oburzenie przeciwko autorowi tego topica dlatego ze zdjecie to prezentuje dume naszego kolarstwa zwlaszcza od mniej znanej strony.Przeciez to nie autora zdjecia wina ze kolarze maja takie kostiumy a nie inne.Podejrzewam ze osoba ktora umiescila sobie cyklistow pod wypowiedziami nie miala na celu nic negatywnego.Pewnie jest fanem Latajacego Cyrku Monthy Pythona jak i wszelakich masci wysokiej jakosci groteski!Ja ja jestem za i zawsze bede dlatego ze troszke jest za sztywno!!!
Powiem tyle [b:763174d37c]Jolly good![/b:763174d37c].
Ale ja uwielbiam Monthy Pythona i nie czuje zgorszony zdjeciem polskich cyklistow. Czuje sie znudzony ogladaniem go pod kazdnym postem. 🙂 Nie chcialem urazic uczuc [b:763174d37c]girkita[/b:763174d37c]. Jezeli kogos urazilem, przepraszam.
Nic nie napisalem o negatywnym odbiorze zdjecia. Moje oburzenie mialo miec wydzwiek zartobliwy a nie posepnie krytyczny drogi [b:763174d37c]Prekursorze[/b:763174d37c] ot i wszystko. Bez uniesien.