Strona główna Działy Hyde Park TV+Broadband+Phone TV+Broadband+Phone

odea75
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

KwiateK wrote:

OK. Wiec wszystkich, ktorzy czuja sie oszukani czekiem na 15Ł osobiscie naklaniam do nieskorzystania z promocji. 😉

Czy kiedykolwiek użyłem słowa oszustwo ?? Nie przypominam sobie. Napewno nie chciałem urazić nikogo z redakcji a tym bardziej posądzać o oszustwo …..poprostu wyraziłem swoje zdanie 😉

Mediator wrote:

Rzeczony post to klasyczny przyklad myslenia, ktore jest jedna z antyzalet naszej nacji. Niewazne, ze ktos proponuje mi £ 15. Wazne, ze on zarobi na tym £ 35. Pozornie tylko jest w tym logika. Ale na tej samej zasadzie nie powinien Pan korzystac z zadnej promocji w ogole, bo w biznesie nikt nie obniza ceny bez powodu. Albo jest to koniecznosc uplynnienia towaru przed jakims terminem albo jest to dzialanie marketingowe zakladajace okreslone korzysci w przyszlosci albo zwykly dumping. Ktos z leeds.pl mysli przedsiebiorczo i wszedl w interes z dostawca uslug. Zaproponowal te £ 15, a tym samym zlozyl – w mysl prawa – przyzeczenie publiczne, z ktorego nie moze sie wycofac i nie ma zamiaru. Gdyby nie zaproponowal nic – sluszne pretensje. Ale zaproponowal. Jest w porzadku i gra czysto. Pan naprawde nie musi korzystac z tej oferty ani ja nie musze. W ogole nikt nie musi. Nikt nie zaingerowal w tzw sfere panskich praw i obowiazkow ani w zadna sfere, ktora moglby pan uznac w tym wypadku za pogwalcona czy naruszona. Ponadto wlasciciel strony nie zlamal zadnego dobrego obyczaju umieszczajac te oferte na forum a nie w ogloszeniach, poniewaz jest wlascicielem strony a wlasnosc moze byc ograniczona tylko inna wlasnoscia. O ile wiem, taka sytuacja nie zachodzi. Pozdrawiam

Czy moje myślenie jest klasycznym przykładem naszej nacji …..niewydaje mi się nie uważam że jest w tym coś złego tylko kwota wydała mi się lekko przesadzona ale to tylko moje odczucie…….

MK wrote:

Jestem proponujacym i tak sie sklada, ze pracuje dla NTL:Telewest, czy to cos zmienia?

Tak, leeds.pl zarobi brutto 35 gbp (na kazdej osobie, ktora skorzysta z uslugi) i nie widze w tym nic zlego, uwazam, ze w strone wlozylismy bardzo duzo pracy i jezeli bede miec okazje na tym zarobic to to zrobie, jezeli Ci sie to nie podoba (zazdrosc czy zawisc?)…. to, jest to Twoj problem i tyle.

Swoja droga, jezeli masz ochote, to mozemy porozmawiac na temat tego czy ludzie powinni byc wynagradzani za swoja prace.

Przyznając się że leeds zarobi 35 gbp potwierdził Pan tylko moje przypuszczenia, że jest to działanie nie jako pracownik NTL tylko zwykłym użytkownikiem NTL, któremu się należy 50 gbp za każdego nowego użytkownika……….jeślibyło by inaczej czy pracodawca NTL nie wynagradzał by Pana w inny sposób nie taki jak wszystkich innych ……….nieprawdaż ??

zazdrość czy zawiść …………niestety nie ………….może by tak było jeśli bym oskarżał o zarabianie na tym całości ale w w\w poscie napisałem że 50 % było by lepszą zachętą 😉

Ale zawsze mogę się mylić ………. jeśli tak jest czekamy niecierpliwie na TVN w kablówce NTL ……………

Pozdrawiam