Strona główna Działy Hyde Park dodatki na dzieci dodatki na dzieci

Anonim
Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
v-tec wrote:

”pytajnik” wrote:

mam pytanie dotyczace tego dodatku dla dzieci co jest wymagane do zalatwienia tego chodzi mi o insurance no. , homeoffice itd ??

Insurance no. i 'homeoffice’ pewnie posiadasz jeśli pracujesz, więc po co się pytasz, a jeśli nie pracujesz to może skoncentruj się na razie na szukaniu pracy 8)

A tak na marginesie to tego się nie 'załatwia’. Załatwiać to możesz w Polsce. Tu składa się aplikację która zostaje przez właściwą agencję rozpatrzona.[/quote]

hmm pewnie mam insurance a nie niemam homeoffice dlatego sie pytam a o to czy mam prace to nie musisz sie martwic ja tu nie przyjechalem tylko po jakies benefity (fakt Ze ta kasa nie lezy na drodze), pozatym widze ze bardzo ci sie podoba anglia bo sposob twojich wypowiedzi jest jedno znaczny "zalatwia" czyt sie sklada aplikacje ten sam hu**** jak zwal tak zwal i nielap za slowka kazdy wie o co chodzi lol