Strona główna Działy Praca Informatycy, graficy, programiści, IT Informatycy, graficy, programiści, IT

Poch
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

v-tec wrote:

A mnie nieodmiennie śmieszą ludzie którzy wtrącają obce słowa nie potrafiąc dobrze ich napisać 🙂 Czy nie lepiej w tej sytuacji użyć polskiego odpowiednika?

z tymze ja sam permanent przetlumaczylbym na permanentny, bo tak jakos mi sie dziwnie kojarzy 😉 i tak szczerze zastanawiam sie czy jakbym napisal pernamentny to tez bylby powod do zbijania

v-tec wrote:

A związek z oceną z anglika jest taki że sam widzisz ile warte są polskie studia (niewiele)

jesli chodzi Ci o poziom nauczania jezyka na studiach nielingwistycznych to rzeczywiscie masz racje, ale jezeli wartosciujesz cale studia, to niestety znow sie musze z Toba nie zgodzic.

v-tec wrote:

Co do pracy stałej i czasowej to jeżeli przyznasz się że jesteś studentem na wakacyjnych występach to raczej nie dostaniesz pracy 'na stałe’.

dziekuje za konkret:) zastanawialem sie bo w Polsce zdarzylo mi sie pracowac etatowo na umowie o prace przez 5tygodni

v-tec wrote:

Ale z taką znajomością angielskiej pisowni masz małe szanse na pracę jako data inputter albo inną w biurze, nie przejdziesz testów…

my english ownz:p