Strona główna Działy Mieszkanie Pokój w mieszkaniu – co trzeba wiedzieć o umowach i wynajmie Pokój w mieszkaniu – co trzeba wiedzieć o umowach i wynajmie

7sisters
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
v-tec wrote:

Seven, bardzo lubię czytać, zwłaszcza twoje posty, ale ty chyba nie czytasz moich, bo napisałem wyraźnie że NIE Paki śpiący po siedmiu ale LANDLORD który do tego dopuszcza (albo właściciel mieszkania, główny najemca, itd.) narusza przepisy o przeludnieniu, które oczywiście obowiązują całkowicie niezależnie od tego, czy dom jest w multiple, czy w single occupation 8)

(Oczywiście dopóki nikt o tym nie wie, nikt nie poniesie za to kary, ja opisałem 'stan prawny’ a nie to co sie dzieje, bo takie zdaje się było pytanie)

Fajnie, OK. Mozesz podac zrodlo tego 'podwojnego seksu?’ bo cos mi sie wierzyc nie chce. Kiedy wynajmowalem dom nikt mnie nie pytal ile w nim bede mial seksu i w ktorej sypialni a wynajem byl przez renomowana agencje.