Strona główna Działy Hyde Park ciekawy jestem gdzie się bawicie w weekendy? ciekawy jestem gdzie się bawicie w weekendy?

underact
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

SpokoBoyxxx:) wrote:

underact wrote:

SpokoBoyxxx:) wrote:

Baggins wrote:

:302a14b671 wrote:

Co do polakow to pamieta ze angole sa u siebie a my musimy uszanowac to ze jestesmy tu goscmi ciekawy

Ehhh z tymi goscmi znowu wyjezdzasz. A w twoim ukochanym Londynku przeciez byla najwieksza awantura jak do tej pory. Powiem jeszcze, ze najwiecej ludzi to tu sie zjezdza z okolic Krakowa lub z Pomorza nie z Wawy.

Pozdro[/quote]ale Biorac pod uwage nie tylko Leeds ale cale U.K to najwiecej Januszy ze wschodu Polske co ty myslisz ze tylko w LEEDS sa Janusze.ostatnio bywam w LONDYNIE i mialem okazje byc takze W Poniedzialek w Manchester na dworcu Piccad…w a ze dworzec otwarty cala dobe (nie jak w Londynie zamykany na 4 godziny) to JANUSZE spali na lawkach. 🙁 🙁 :([/quote]

czlowieku idz ty sie lecz naprawde jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie januszomania ci sie wlaczyla i cie przesladuje juz od bardzo dlugiego czasu.Zrozum wreszcie ze nic nie zmienisz i nic nie pomoze twoje gadanie,tlumaczenie i narzekanie.Janusze i tak zaleja ten kraj czy chcesz tego czy tez nie.I jeszcze jedno nie mysl ze jak masz doswiadczenie juz dlugo zyjesz w UK to mozesz uwazac sie za ojca chrzestnego i wszystkim mowic co maja robic…i NIGDY ALE TO NIGDY NIE KPIJ SOBIE Z CZYJES PRACY!!! a teraz tylko czekac az zaatakujesz mnie, popiszesz jakies bzdury wymyslisz sobie ze jestem kolejnym januszem (w koncu twoja mania cie do tego zmusi) ktory broni wszystkich, a zeby ci oszczedzic pracuje,zyje,i mam zamiar tu zostac i co teraz napiszesz??? ciekawe jak bardzo bedziesz probowac byc super i wymyslac kim to ja moge byc…wracaj do londynu miasta tak wymieszanego kulturowo ze szkoda gadac!!!i nie WRACAJ!!![/quote]SZKODA pradu…czlowieku na ciebie bye[/quote]

Jestes tylko marnym polaczkiem jak kazdy z bardzo ale to bardzo trudnymi doswiadczeniami pracujacy ciezko w jakims chamskim magazynie i tyle…I tylko potrafisz obrazac, kpic i szydzic z ludzi totalny JANUSZ i koniec. Pradu nam starcza na zycie, energia jest wszedzie i nas otacza, a propo to juz koncze bo zygac sie chce jak pomysle ze ktos taki jak ty jeszcze potrafi byc akceptowany i tolerowany.ZWYKLY CHAM z ciebie i nic wiecej, see yaaaa!