Strona główna Działy Hyde Park Hmmm, to jeszcze raz ja, po raz ostatni, obiecujé. Hmmm, to jeszcze raz ja, po raz ostatni, obiecujé.

7sisters
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Innamoramento wrote:

Uwierzcie tez, ze nie smialem sie z waszych postow, tylko rece zalamaly mi sie, zeby nie powiedziec, ze sie 'przegiely’ jeszcze bardziej….jesli wiecie co mam na mysli.

Wytłumacz mi parę rzeczy, człowieku. Czego się spodziewałeś pisząc na polskim forum post który miał na celu obrażenie Polaków? Oklasków?

Nawet jeżeli miałeś żydowskiego ojca, dlaczego wycierasz sobie, za przeproszeniem, gębę jego pochodzeniem? Czy nie po to żeby prowokować i liczyć na to że ktoś równie głupi jak Ty okaże się antysemitą?

Obawiam się że nie masz czego szukać na tym forum. Większość jego uczestników bije Cię na głowę doświadczeniem, dojrzałością i klasą.

Miałeś jakiś pomysł na wbicie kija w mrowisko i nie udało się. Każdym kolejnym zdaniem błaźnisz się coraz bardziej. Umiej przynajmniej to przyjąć i nie zabieraj innym czasu i miejsca na serwerze.