Strona główna Działy Czarna lista uwazajcie na Polskich oszustow w Leeds uwazajcie na Polskich oszustow w Leeds

SpokoBoyxxx:)
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
MK wrote:

Zachęcam do lektury e-maila, którego dzis otrzymałem.

Marcinie,

Po zamieszczeniu przez Ciebie mojego skromnego ogloszonka z ramienia WLFLC rozpetala sie istna inwazja Polakow w naszym osrodu. Tak wiec moj cel dotarcia do mniejszosci etnicznych zostal osiagniety! W imieniu osrodka dziekuje Ci za pomoc w realizacji tego celu.

Chcialabym tez zwrocic pewna uwage na fakt, ze Twoja strona z czego pewnie nie zdajesz sobie sprawy jest eksploatowana przez oszustow i wyludzaczy pieniedzy…
CIACH

Marcin Kwiatkowski

Juz dawno probowalem zwrocic uwage ze wiele osob wykorzystuje te strone i forum do robienia biznesu na innych i ich poprostu oszukiwania. wiele ogloszen wynajmu mieszkan zamieszczaja ludzie ktorzy za cel ubrali sobie za cel szybki zarobek i dorobienie sie nieuczciwe kosztem innych. Zachwycaliscie sie jak jest swietnie w Leeds i jak dobrze ze ta strona sluzy innym,ja probowalem zwrocic uwage ze jest tez czarna strona i zle sie dzieje ze sa przypadki oszustw,wlaman kradziezy.Probowalem dojsc chaotycznie pisac o tych sprawach o ktorych nikt wczesniej tu nie poruszyl.ZE sa wjazdy na mieszkania i haracze oszustwa w celu zalatwienia mieszkam i wszelkiego typu dziwne posrednictwa pracy.Dlatego z upartoscia maniaka Przestrzegalem i Przestrzegam- JANUSZE nie przyjezdzajacie najpierw zrobcie z siebie Ludzi EUROPEJCZYKOW, nauczcie sie podstaw jezyka przygotujcie sie do wyjazdu nie przyjezdzajcie w ciemno.Dlaczego przestrzegalem nie przyjezdzajacie nie dlatego ze nie chce aby wam sie polepszylo ,nie dlatego ze moglibyscie w czyms mi zagrozic zabierajac prace nie- ja sobie radze, ale dlatego ze tacy ludzie jak wy sa woda na mlyn dla wszelkiego typy oszustow,kretaczy wyludzaczy i pseudo polakow.,ktorzy oferuja pseudo-pomoc. Z Jednej strony smieje sie z was nabijam ,szydze JANUSZE.(KIEDYS BYLO JANKI),ale zdrugiej strony zal mi was i wstyd czasami jak widze was zagubionych,porobionych i zawiedzionych ziemia obiecana.Wlasnie tacy jak wy Janusze- nie doswiadczeni ,naiwni ,bez jezyka i kasy zebrzacy o jakakolwiek prace ida na pierwszy ogien i sa oszukiwani.Nie badzcie JANUSZAMI ,JELENIAMI ktorych sie wali w rogi i kreci.Zrobcie z siebie ludzi, Europejczykow ,ubierzcie sie jak ludzie,nie ufajcie nikomu nie wierzcie w oferowana pomoc bez podstawnie,badzcie FACETAMI Z JAJAMI liczcie tylko na siebie i badzcie ostrozni,ostrozni ijescze raz ostozni. PRZESTANCIE DO CHOLERY BYC JANUSZAMI !!!:)poprostu czy wiele sie od was wymaga.POZDRAWIAM dobrze kwiatek ze zamiesciles tego maila tutaj na forum.