No cóż….Nie spodziewałem się, takiego odzewu ze strony wielu osób.
I choć niejeden myśli sobie…co za jeden ten Fotomorgana???
wlazł tu jak jakiś nowy i szarogęsi się, mądrzy i zajmuje kolumny (albo produkuje nawijkę czyli bije pianę …), to ja i tak nie zrezygnuję z zamierzonego celu, jakim jest nie mądrzenie się, czy włażenie na siłę w butach do Waszego/Naszego grona (jakiekolwiek ono by nie było), lecz WSPÓŁUDZIAŁ W TWORZENIU OBLICZA TEGO FORUM ORAZ SERWISU LEEDS.PL.
Nie musicie się zgadzać ze mną, ani mnie lubieć, nawet tego nie oczekuję od wszystkich, zwłaszcza widząc typowo polskie zachowania u niektórych.
Tak naprawdę to jestem poważnym facetem i nie lubię tracić czasu na jałowe przepychanki z kimś, kto i tak nie chce mnie zrozumieć (niech mu tam będzie…). Ale mam tu coś do zrobienia i będę starał się robić swoje najlepiej jak potrafię.
Czasem przytoczę cokolwiek, co się komuś nie będzie podobało (a znając życie zawsze tak jest).
Jest wiele spraw, gdzie nikt dotychczas nie ruszył nawet palcem, bo jak to lubią Polacy, wszyscy którzy nawet o tym pomyśleli wolą czekać aż KTOŚ to zrobi.
A mnie przyszło do głowy właśnie być TYM „ktosiem” w kilku co najmniej sprawach. Dostałem możliwość oficjalnego bycia tu, w serwisie Polonii w Yorkshire i postaram się, abyśmy z moich działań mieli WSZYSCY jakiś POŻYTEK. Pierwsze kroki niebawem.
Na koniec dodam, że wszystkim mającym (teraz i później) problemy z zaakceptowaniem mojej osoby, podpowiem naprawdę świetną maksymę;
JEDNYCH KOCHASZ, DRUGICH LUBISZ A INNYCH TOLERUJESZ…
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji mojego roczku w Leeds! 😀