Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
SZwindel wrote:
z kilku miast gdzie spotykałem Polaków, ale jak już pisałem, na 200 tylko kilka osób zrobiło na mnie PRZYZWOITE wrażenie
Ale czy to aby nie przesada. Jakie to byly miasta? Moze niewlasciwe miejsca odwiedzales? Wiem ze juz raz o tym wspomniales, nie zebym nie wiedzial. Ale raczej mi to brzmi przyslowiowo. To jest tylko przenosnia, tak? Wiem, istnieja ludzie i taborety, ale troche wiecej wiary i mniej czepiania. Bo brzmi to tak, jakby tak malo bylo tych wlasciwych, ze moga sie oni czuc jak rozbitkowie na tratwie. A to zaczyna byc przerazajace. Kilka (np.3-4) z 200 to 1-2%.[/quote] Jestem Pol roku w LEEDS I spotkalem 1 godnego zaufania polaka sorki znam jeszcze kilka dziewczyn dosc spoko ,ale nie wiem czy bym im zaufal WSZYSTKIE JAK ZAWSZE udaja porzadne ale naprawde sa kulturalne pozdrawiam 🙂