Strona główna Działy Hyde Park accomodation paccage-co to jest??? accomodation paccage-co to jest???

KwiateK
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
gosc wrote:

PAMIĘTAJ, NIE UFAJ TAKIM FIRMOM. WSZYSCY CI KTÓRZY BIORĄ PIENIĄDZE OD PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW TO, WEDŁUG MNIE TO OSZUŚCI.
Z TEGO CO OPISAŁEŚ WYNIKA IŻ, ZROBISZ SOBIE TYLKO WYCIECZKĘ A PRACY NIE BĘDZIE.OCZYWIŚCIE SĄ FIRMY,KTÓRE BIORĄ TZW.WPISOWE-NP. ITC W POLSCE, JOBCENTER ITD.
MUSZĄ ONE MIEĆ CERTYFIKAT. SPRAWDŹ SOBIE W URZĘDACH PRACY W POLSCE.
JA NP., RÓWNIEŻ WYJEŻDŹAM PRZEZ POŚREDNIKA W ANGLI,ALE ONI NIE BIORĄ ŻADNYCH OPŁAT A DODATKOWO MAM REKRUTACJĘ TELEFONICZNĄ I SPRAWDZAJĄ MOJĄ ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA.
NIE WIEM JAK INNI CI ODPOWIEDZĄ ALE JA JUŻ WYRAZIŁEM SWOJĄ OPINIĘ

Ja dodam jeszcze tylko, ze warto przeczytac artykul „Jak nie dać się oszukać nieuczciwym pośrednikom!” ze strony glownej. bezposredni link.
http://www.leeds.pl/index.php?menu=m0&tresc=news/002

Pozdrawiam

PS. ja (i pewnie inni uzytkownicy forum rowniez) bylbym wdzieczny za wylaczanie capslock’a. tekst staje sie wtedy bardziej czytelny. ot, taka mala uwaga 😉