Strona główna Działy Mieszkanie Oferta mieszkania z councilu Oferta mieszkania z councilu

thomas1
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Sadie wrote:

1. Nie macie priorytetu. General needs to general needs. Nie ma tu nic specjalnego. Nie ma ulgi czy specjalnego traktowania. Przed toba na liscie sa osoby bezdomne, niepelnosprawne, czesciowo niepelnosprawne, ofiary przemocy…dlugo by mowic.
2. Odmowa ma olbrzymie znaczenie dla pozycji. W councillu gdzie ja pracuje masz mozliwosc odmowic 3 razy. Potem przez 6 mcy nie dostajesz oferty a potem wracasz na koniec kolejki.
3. Duzo zalezy od wieku i plciu dzieci. Nie wiem jak jest u ciebie ale na pierwszy rzut oka naleza ci sie tylko 3 bedrooms i nic wiecej.
4. Nie ma czegos takiego jak sypialnie pojedyncze czy podwojne. Sypialnia to sypialnia i tyle. Nie ma zadnej regulacji prawnej ktora nakazuje ze zypialnia ma byc okreslonych rozmiarow.

Powiem krotko…jak my przyznajemy mieszkania/domy to patrzymy czy jest priorytet. Ty go nie masz wiec z zalozenia nie jestes na poczatku kolejki.
Jak ci nie pasuje rozmiar sypialni to najwyrazniej nie jestes zdesperowana. Osobie ktora naprawde potrzebuje mieszkania zalezy na tym zeby miec dach nad glowa i nie bedzie wybrzydzac ze sypialnia za mala 🙂 Ty wybrzydzasz wiec najwyrazniej cie na to stac i urzad z takiego zalozenia wychodzi. Kiedy dostaniesz nastepna oferte? Oooo to temat rzeka. Moze za kolejne dwa lata? Moze za 5? Lista oczekujacych na domy jest tak dluga jak ja wysoka.

Krotko…jak ci zalezy na domu od miasta to radzilabym obnizyc oczekiwania. A jak nie to poszukaj prywatnego wynajmu 🙂 Bo jesli bedziesz odrzucac domy ze wzgledu na rozmiar sypialni to daleko nie zajdziesz 🙂 Na twoje miejsce czeka conajmniej 30 innych osob, jak nie ty to ktos oferte zaakceptuje i council tak czy siak bedzie mial zysk 🙂

tak jak ci odpisala maja wyjebane czy ty przyjmiesz dom czy nie.Oni czyli council workers pracuja na godziny i maja w dupie twoje potrzeby tylko glupio sie usmiechaja i mowia sorry .wiec dopoki nie bedziesz chodzic i sie dopytywac mozesz czekac do usranej smierci.

Smirdzieli pracujacych w councilu trzeba nachodzic i gnebic dopiero wtedy rusza swoje smierdzace 4 litery i wezma sie do roboty