Strona główna Działy Praca Praca poszukiwana…. Praca poszukiwana….

KB
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Maciek1983 wrote:

pytasz powaznie?? z twoich postow wnioskowalem ze raczej masz tu dosc stabilna pozycje…..widac nic nie jest pewne

Tak pytam całkiwicie poważnie 🙂

Stabilna pozycja to pojęcie względne, jestem na samozatrudnieniu w pewnej branży gdzie są dobre zarobki, ale ten rok jest jakiś poki co martwy.

Wcześniej miałem full time długo w niezłej firmie na nie najgorszej pozycji (nie był to warehouse) ale ja się męczyłem, to nic rozwojowego;) przed tym miałem też mała działalnośc,a jeszcze wcześniej również miałem kontrakt w dużej firmie (6lat temu), ale pracować wiecznie na kogoś, za średnie stawki, tutaj przyjechalem jak każdy aby polepszyć sobie poziom życia 🙂 i tak próbuję 🙂

twix – język znam, doświadczenie też. Niekoniecznie brak jezyka czy wyksztalcenia prowadzi do agencji,ale bez tego ciężko się zahaczyć, ,mnie tylko szokuje to,że czytajac forum wiele ludzi szuka pracy w jakis boczkach i podobnych obozach pracy, kurcze jakiś brak wyższych aspiracji:(

w tym mitsu electronics to co robisz, fajna praca?

bonias – masz oczywiście racje nie miejsce pracy czy znajomość jezyka swiadczy o tym kim ktoś jest;) poza tym zadna praca nie hańbi;)

Himen – wiem własnie, że też do zera jadą po kierowcach i chcą zajechać, ja bardziej mysle o czyms na samozatrudnieniu i sam kierować tym swoim losem, znajomy w DHL był kurierem i miał dość.

Co do udokumentowanego doświadczenia, to nie problem, jezdziłem malą ciezarówka i busami max po calej europie, mam doświadczenie w sprzedaży aut i czesci,itd.

Chodzi mi o to,żeby gdzieś się zahaczyć i mieć w miare pewne dochody.

Jeśli trzeba bedzie pójde za 200/tyg pracować bo lepszy rydz niż nic, ale na dłuższą metę nie ma opcji, po to tu jesteśmy żeby nam lepiej było;)

Pozdrawiam i nadal szukam 😉