Strona główna Działy Praca Proszę o pomoc kierowców autobusów lub class2. Proszę o pomoc kierowców autobusów lub class2.

Maciek1983
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
bartek4 wrote:

na counterparta poczekasz 3 tygodnie, tacho to samo. wiec za 6 tygodni przy odrobinie szczescia bedziesz mogl zaczac szukac roboty.

spraw sobie jeszcze porzadna nawigacje dla ciezarowek zebys nie odwalil na starcie jakiegos numeru i hella plug bo nie wszedzie dzialaja zapalniczki.

http://www.ebay.co.uk/itm/HELLA-PLUG-TO-CIG-CIGAR-SOCKET-ADAPTOR-/350395975975?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CommercialVehicleParts_SM&hash=item51953a4927

z tym czekaniem to jest roznie, 3 tygodnie to jest optymistyczny wariant…ja jak wyrabialem counterpart bo potrzebowalem do pracy mimo ze nie pracuje jako kierowca, moj szef wyslal moje prawko i kolegi tez polaka w ten sam dzien, on dostal po 3 tygodniach, ja po 1.5 miesiaca….do tego we wrzesniu sie przeprowadzalem i wyslalem znowu swoje prawko i counterpart zeby mi zmienili adres, bo zmienialem tez adres w ubezpieczalni no i w logbooku od samochodu, wyslalem w ten sam dzien co logbook, logbook przyszedl po dwoch tygodniach a na prawko czekalem i czekalem i dzwonilem i czekalem i w koncu dostalem list ze moje papiery zaginely, moze gdzies na poczcie, moze gdzies u nich, ale onie nie biora za to odpowiedzialnosci, ze jak chce to moga mi wyrobic angielskie za jedyne 50 funow…oststaecznie wyrabiam duplikat w Polsce i czekam az przyjdzie bo nie chce angielskiego prawka….takze tak dziala dvla, autorowi postu radze sie uzbroic w cierpliwosc i nie liczyc ze w 3 tyg zalatwi wszystko….dodam jeszcze ze na pierwszy logbook od samochodu od momentu kupna czekalem 2 miesiace i to nie z winy sprzedajacego, bo papiery sam wysylalem w ten sam dzien co kupilem auto….nie wiem moze jestem pechowcem