Strona główna Działy Praca INDUCTION SHERBUN IN ELMET INDUCTION SHERBUN IN ELMET

chomik
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
xkikiwikix wrote:

chomik wrote:

Ja pier… wszyscy placza, ze pracy nie ma, a wyglada na to ze jest tylko niechce sie co niektorym dupy ruszyc i dojechac!!! A potem wymowki – nie mam transportu!!! Bo teraz wszyscy chca, zeby przywiesc, odwiezc i dupke podetrzec… Masakra! Rower se kup albo skuter i juz bedziesz miala tani transport, ale ruszycglowa to tez ciezko… 👿

a Ty czym dojezdzasz do pracy?,moze masz pod nosem i taki madry jestes a jak Cie boli ,ze Izabela pyta o transport to Ty jej wozic nie bedziesz[/quote]

Ja mam do pracy ok 25 mil i zaczynam przed polnaca i nie widze w tym problemu!!! A co do Sherburn to bywam tam czesto, w knajpie dla motorowcow i jakos tez mozna tam dojechac! Hulajnoga to tez niezly pomysl, jak ktos jest na tyle ograniczony zeby nie zorganizowac sobie pojazdu !!!