Strona główna Działy Erystyka Aborcja a etyka Aborcja a etyka

Red
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
konferencja wrote:

Jeśli o mnie chodzi to mój stosunek do aborcji jest taki sam jak Kościoła gdyż jestem katolikiem i na kazdym kroku staram się swoim zachowaniem tego dowodzić 🙂 :
http://www.kosciol.pl/article.php?story=20031028174109544

Jakiez to piekne, tylko co w KK robi instytucja kapelana wojskowego np? Bo jak dla mnie to straszna obluda. Aborcja NIE, ale zolnierza ruszajacego na wojenke, bynajmniej nie po to by sadzic kwiatki, ale by zabijac to juz poblogoslawimy… 🙄

konferencja wrote:

Swoją drogą, jak już zrobisz tą aborcję to doradzam sterylizację żeby uniknąć problemów w przyszłości.

a to przypadkiem nie jest niezgodne z zasadami KK? Doradzasz cos sprzecznego ze swoimi przekonaniami?

Dla jasnosci: jestem przeciwko aborcji, zwlaszcza w takim poznym czasie jak 6-7 tydzien