Strona główna Działy Erystyka co sie porobilo na tym forum ? <facepalm> co sie porobilo na tym forum ? <facepalm>

Maciek1983
Participant

ja co prawda nie moge sie wypowiedziec jak to forum wygladalo kiedys, bo jestem na nim od niedawna, ale za to widze jak wyglada teraz. dziwne jest to ze ludzie z tego samego kraju, zaczynajacy przygode na wyspach praktycznie wszyscy tak samo, tak po sobie jezdza, palaja do siebie taka nie nawiscia. o nic sie nie wolno zapytac, bo zaraz pojechane. co prawda nie tyczy sie to wszystkich uzytkownikow, sa tez zyczliwi, ale zdecydowana wiekszosc jest anty. a juz najgorsi sa ci co pozjadali wszystkie rozumy, znaja sie na wszystkim i wiedza wszystko na kazdy temat, jak tacy obrotni sa to czemu w polsce nie zostali i tam sie nie madrza.ja co prawda od niedawna na wyspach ale tez tu swoje przezylem i wiem czym to pachnie, na szczescie spotkalem na swojej drodze zyczliwych ludzi, Polakow, ktorzy mi bardzo pomogli w tym najtrudniejszym okresie, pomogli mi zeby wszystko mi sie ulozylo po mojej mysli,jezeli chodzi o prace i wiele innych rzeczy. nie ukrywam ze jakbym mial pracowac w fabryce to bym zjechal do Polski, pracowalem przez 2 miesiace w takowej i byla tragedia, taka praca jest nie dla mnie, interesowala mnie tylko praca w moim zawodzie. na szczescie z pomoca tych ludzi udalo sie wszystko ogarnac, za co jestem im bardzo wdzieczny, teraz juz z gorki., chociaz nie ukrywam ze nadal wielu rzeczy nie wiem, w wielu sprawach jestem zielony, ciagle sie ucze nowego zycia w obcym kraju. ale zmierzam do tego ze jak bede mial mozliwosc komus nowoprzyjezdnemu pomoc w tym pierwszym trudnym okresie, to pomoge, bo sam przeszedlem troche i bylo mi ciezko i wiem jak jest. oczywiscie pod warunkiem ze ta osoba miesci sie w moich kryteriach oceny czlowieka, pijakow,cpunow gwalcicieli, i seryjnych mordercow z polski i nie tylko omijam szerokim lukiem