Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
dora750 wrote:
Bardzo dobry pomysł. Ja tu nie zaglądam codziennie, ale jak do mnie wyślecie wiadomość na priv, to na maila dostanę i zaraz się odezwę. Zanim się wytyczy cele trzeba się zorientować chyba, kto jest wśród nas i co gotowa jest taka osoba zaoferować. Zebrać to do kupy i sprawdzić możliwości. Pytanie zasadnicze jest takie, czy Macmillan będzie zainteresowane współpracą z nami. Jest jeszcze Marie Curie Cancer Care. razie problemu spotkania można organizować w jakimś community centre, powinni udostępnić pomieszczenie raz na jakiś czas. A w Leeds macie jakiś polski klub? Ja nie wiem, bo mieszkam w Dewsbury, a wcześniej w Bradford…
Mamy w Leeds Polskie Centrum – ale ono jest bardziej wydaje mi sie powiazane z kosciołem, jeżeli Mcmillan by nie udostępnił to szpital ma takich małych pomieszceń do rozmów gdzie spokojnie może być kilka osób na pęczek i raczej wystraczy porozmawiać z pielegniarką na jakimś oddziale i takie udostępni ale najważniejsze aby podejść i pogadać 🙂