Strona główna Działy Zdrowie grupa wspracia dla ludzi z rakiem grupa wspracia dla ludzi z rakiem

cheeky girl
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
bozenka89 wrote:

Super kto następny – zbierzmy chętnych osób i umawiajmy sie na spotkanie.
A co do tłumaczenia to może "cheeky girl" coś zaproponuje – w końcu jak się nie mylę jest tłumaczem ?
(nawet mam pomysł w czym by mógł pomóc tłumacz lub nauczyciel- w doszkalaniu angielskiego pacjentów 🙂 )

Co do uczenia to ja odpadam bo po prostu tego nie lubie i nie mam na to czasu. Co do pomocy jako tlumacz to bardzo chetnie bym pomogla, ale niestety wiele czasu to ja nie mam, bo pracuje codziennie i to czasami do 20, a oprocz tego studiuje w Polsce i czesto tam latam. Takze z gory mowie, ze na zadne spotkania i wizyty szpitalne nie mam czasu, ale jesli czasami trzeba bedzie komus gdzies zadzwonic czy wytlumaczyc o co chodzi w listach to w tym czasie jak jestem w biurze i mam czas to z checia pomoge.