Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
mandaryna1 wrote:
w imieniu pana lewicza przeprosiłam na forum bezczelny typie. naucz się czytać lepiej albo zamilcz na wieki. i nie żądam litości temat zamknięty Lewicz w pace pasuje!.ta strona zarabia na sensacjach typu w rybach są robale w sklepie polskim, polaków czeka deport sporo za dużo ich w Uk do ciebie na pw nie pisałam szkoda klawiatury. napędzasz głupoty na tym forum.
to sprawa nie dla policji tylko sprawa cywilna ten cały sylwester.
Boże, szkoda gadać!!! Takich idiotyzmów to już dawno nie miałem okazji czytać. Czytam te twoje wypociny i nic z tego nie rozumie. Nie proszę Cię już a jakiekolwiek tłumaczenie się, proszę tylko skończ już wypisywać te nieskładne i nie trzymające się składu wywody. Całość Twoich wypowiedzi nie ma żadnego logicznego sensu. Brzmi jak głos przyciśniętego do ściany desperata, którego ktoś zagonił w ciemny kąt. Nie chce mi się już z Tobą pisać, mam nadzieję że sprawa skończy się sukcesem na korzyść poszkodowanych i w końcu komuś kto myślał że jest wszech… utarto łba 🙂 Brawo rodacy oby tak dalej