Strona główna Działy Motoryzacja speed awareness course speed awareness course

ela1981
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
jackyl wrote:

ela1981 wrote:

tego filmu to sie nie da do konca obejrzec….

przekroczylam o 7 mil, jechalam 37 zamiast do 30, poprostu zagapilam sie, kazdemu sie moze zdarzyc, generalnie nie jezdze szybko, mam dziecko i zalezy mi na swoim i obcych zyciu

lol pechowa 7 😉 ja jechalem 47 jak bylo do 40, zagadalem sie z kolezanka i zapomnialem o kamerce.. 🙂

w sumie to nie wiem nad czym tu sie zastanawiac, kosztuje tyle samo co mandat, a punktow nie dostajesz.. to az forum musi Cie przekonywac ze warto? :P[/quote]

wiem, ze kolejnych punktow nie zdobede 😀 😀 😀 wiec moje rozwazania byly czy warto "tracic" czas (a u mnie prawie kazdy dzien po poludniu jest zajety) i jaki to ma wplyw na wysokosc ubezpieczenia

ale juz po spawie, zabookowalam i tyle