Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
sandra26 wrote:
Żyje, czy nie żyje, właściwie jaka to różnica? Dopóki nie żyjemy w Pakistanie, czy innym muzułmańskim świecie, o ile w naszym nie pojawi się nikt "podejrzany", możemy spać spokojnie. Oczywiście szkoda ludzi, którzy zginęli z rąk terrorystów i szczerze Im współczuję, ale tak naprawdę terroryzm istniał od zawsze, choć w różnych postaciach. Są sprawy, na których Amerykanie zawsze chcą zyskać, telewizja pokazuje jednak tylko Ich "bohaterstwo". Bin Laden był "wielkim przywódcą", ale i bez Niego Ci fanatycy religijni sobie nieźle poradzą. Odnajdują się świetnie tam, gdzie sobie tak zaplanują i często są po prostu nie zauważeni, dopóki komuś znowu nie stanie się krzywda. On wydawał rozkazy, a "czarną robotę" "odwalali" Jego zwolennicy. Nie można więc całej winy zwalać tylko na Niego. Poza tym,…"TELEWIZJA KŁAMIE" i często przeinacza obraz świata. Nie można więc święcie zapatrywać się w to, czym emanuje nasze od lat uwielbiane "pudełko":) Lepiej cieszyć się tym, co się ma, póki się to ma:)
TV moze klamie ale nie naoczni swiadkowie co "wyczyny" jego zwolennikow czy poddanych na wlasne oczy widzieli i do dzis spac nie moga,koszmary po nocach. Ja bynajmniej czesto je mam mimo ze prawie 10 lat minelo. I jestem w stalym kontakcie ( skype itd) z innymi "naocznymi" i wcale im nie lepiej.
Fakt ze jego smiercia nic sie nie zalatwi ale troche uspokaja ze dziada juz nie ma.
tyle