Nie pisz też, że mnie nie można traktować poważnie, bo właśnie parę osób, które ciągle odpisują, w dodatku w sposób całkowicie prostacki i ubliżający, udowadniają tym samym, że jednak tak nie jest, skoro nawet nowy temat powstał, a wszystko to dla mnie. Chyba powinnam poczuć się wyróżniona i odebrać to, jako komplement. Zawsze jakiś prostak stanie po Twojej stronie, Ci natomiast, którzy mają choć odrobinę kunsztu literackiego i potrafią czytać, przyznają mi rację w wielu kwestiach. Pisałaś też, że jesteś chyba zbyt stara, by pewne rzeczy zrozumieć…, no właśnie, a jak wiadomo, wiek nie zawsze świadczy o mądrości. Mówi się nawet, że "broda mędrcem nie czyni" (oczywiście tu znowu muszę wyjaśniać, tym, którzy tego nie rozumieją, że jest to metafora i równie dobrze, można ją zastosować do kobiety, choć niektóre te brodę faktycznie mają,… nikomu przy tym nie ubliżając). Ciekawa jestem jaki nowy temat znowu wymyślisz, żeby mnie oczernić? Może: "Przemądrzała Sandra", bo zarzuciłaś mi, że zachowuję się, jakbym wszystkie rozumy pozjadała, choć sama tak wcale nie uważam, a jedynie odpowiadam na głupie docinki i tematy, które, jak widać, rozwijają się w zupełnie innym kierunku, przez właśnie takie osoby, jak Ty i reszta "narybka", który potrafi jedynie rzucać oszczerstwa w stronę innych osób.