Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
zanetasliwinska20 wrote:
Wiesz Dora ja sie bardzo staram o prace z gory zarezerwowana dla English people i uwierz mi tez wiele klod spod nog udalo mi sie usunac i wiele pewnie jeszcze bedzie , Dora ty powinnas byc cytowanym przykladem jak osiagnac na prawde wiele jak na takie warunki rynku pracy jakie mamy i przy tym pozostac bardzo skromna i uprzejma osoba , wiec jeszcze raz podziwiam . I bardzo Cie rozumiem bo czasami bycie Polakiem wciaz zamyka wiele drzwi , wielka przyjemnoscia jest isc do pracy ktora sie lubi nawet jesli wymaga czasem heroicznego wysilku jakim jest opieka nad osobami z demencja , do tego trzeba miec charyzme i powolanie i wiesz co? Dumna jestem ze mam przyjemnosc z taka osoba jak ty choc kilka slow zamienic 🙂 Pozdrawiam
Nie ma pracy zarezerwowanej tylko dla Anglików. Polaka natura taka, że wszędzie się wkręci. A najłatwiej się wkręcić tam, gdzie nas jeszcze nie ma. W mojej obecnej pracy jestem jedyną Polką, mamy jeszcze lekarza Polaka, dogadujemy się świetnie. Łoj będę ja płakać i tęsknić za tym, co teraz robię buuu i za przyjaciółmi buuu 🙁
Do tej pory byłam chętnie zatrudniana, a to że jestem Polką było moim atutem. Bo inni Polacy tam nie pracują, a Anglicy dużo dobrego słyszą na temat naszej ciężkiej pracy 😉
A do tego zawsze to pomoc w kontaktach z klientami z Polski, którym trzeba coś przetłumaczyć w miejscu Twojej pracy, wspomóc, doradzić.
Więc próbuj, próbuj, a dojdziesz do celu, jak doszedł Mickiewicz…. bla bla hehehe 😈
Pozdrawiam!