pracuje od poczatku maja, pierwszy miesiac zarabiam na reke 170f mialam 3 dni w tygodniu pracy razy 8h/6f, pozniej wyrabialam caly etat 48 do sierpnia, od wrzesnia robie po 51/6f ale teraz z powrotem bede miala 48 wiec 235f na reke. ponawiam pytanie czy nie gra roli to ze mam 21 aby starac sie o benefity ? wiec w takim razie co mam teraz robic gdzie sie udac? aby zrobic home office? jestem z leeds. jak dlugo sie czeka na to i co dalej?
znajoma mowila mi , ze cancil gdy przyzna benefity, to wyrownuje – oddaje przyznane pieniadze od czasu gdy pracuje w moim miejscu pracy wiec przyznaja mi wstecz pieniadze i wysla wieksza sume, to prawda ?
czy moge sie starac o house benefit zarazem ? czy dotyczy to rowniez pokoju? place za pokoj 340f ( na osiedlu gdzie mam prace a pracuje w nocy wiec nie moge sobie pozwolic na przeprowadzke bo nie mam samochodu i balabym sie po nocach chodzic, staram sie znalezc cos tanszego ale malo jest tu ogloszen, czy moge liczyc na pomoc w takiej sytuacji? jakies dofinansowanie? czy to jest dofinansowanie tylko do domow, nie do pokoi?)
prosze o odpowiedzi i pokierowanie co dalej.dziekuje