Strona główna › Działy › Erystyka › Chamstwo Jackyla wobec nasturcji › Chamstwo Jackyla wobec nasturcji
jackyl wrote:nasturcja wrote:jackyl wrote:a po co Ty sie rozpisujesz, na moj temat i moich spraw randkowych, poszukiwania drugiej polowki i zachecasz mnie tu do wrzucenia swoich zdjec? napisalem Ci za to, ze moge wrzucic, ale Twoje (ten post usunelas..) – nie zrozumialas aluzji..
Ale ja nikogo nie szukam 😀
[/quote]
nie zrozumialas pytania czy udajesz idiotke?[/quote]
To raczej Ty udajesz, że nie zrozumiałeś odpowiedzi. Nie odpowiedziałam Ci na pytanie, tylko na drugą część Twojej wypowiedzi, bo pisałam Ci już kilka dni temu tutaj na Forum (a nie lubię powtarzać kilka razy), że zrobiło mi się Ciebie żal… i chciałam Ci pomóc znaleźć tą jedną jedyną zakładając m.in. dla Ciebie odpowiedni wątek, bo kilka postów już jest 🙂 i dlatego zaproponowałam, żebyś wrzucił zdjęcie 😀 To było zanim odpisałeś, że znalazłeś… :D[/quote]
zrobilo Cie sie mnie zal.. a po czym? po tym, jak wrzucilem linka do jednego z fajniejszych kawalkow normalsow, gdyz przypasowal idealnie tytulem do wypowiedzi netki? oczywiscie musialas sie wpieprzyc z czyms takim:
jackyl wrote:Netka wrote:filipek wrote:Netka wrote:no chyba ze zastanowie sie nad jakims kosmykiem do wyslalania 😆 😆 😆 😆 😆 😆
latwiej by ci bylo fotke albo nawet pare poslac filo464@wp.pl
Jakcyl ja bede narazal zdrowie kase tracil a Ty smietanke spijesz heh jelenie w lesie :D[/quote]
nie ma mowy[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=6s5Artja9h8%5B/quote%5D
Oj, jak się muzycznie zrobiło 😀 i nawet przez chwilę zrobiło mi się Ciebie żal Jaceńku 😆 Jaculku – Rybciu, wklej tu złotko swoje zdjęcie. Specjalnie dla Ciebie wyodrębnię nowy wątek, może którejś z dziewczyn spodobasz się i pozwoli Ci się sfotografować? 😀
Filipek, dla Ciebie też ta sama propozycja. 😀 Skoro mamy być fotografowane, to chcemy wiedzieć przez kogo :D[/quote]
a potem jeszcze
filipek wrote:hmm o ile pamietam zdjecie jakcyl mial kiedys w avatarze.Zdjeciami to moge sie wymieniac poprzez email a nie zeby cala gawiedz ogladala
Filipek, jak chcesz, to ślij zdjęcia. 😀 Jaculka można sobie obejrzeć w Internecie, bo zamieszcza swoje zdjęcia w co najmniej czterech miejscach 😀 i aktywnie szuka swojej drugiej połówki :D[/quote]
oczywiscie wywnioskowalas to wszystko, ze szukam tego drugiego pol litra, z tego jednego linka, tudziez innych informacji umieszczonych tu na forum publicznym? 🙄 😀
bo widzisz, jak dla mnie to wyglada na ujawnianie informacji, ktore poznalas w drodze prywatnej. ja ujawniam fragmenty rozmow, dla udowodnienia Ci pewnej kwestii, lub pokazania, jak to czulo sie do mnie na pw odzywasz.. ale tresci merytorycznej nie ujawniam. Ty to zrobilas tutaj, tyle ze uzywajac swoich slow. I kto tu tak naprawde ujawnia prywatne TRESCI? 🙄
[..]
a zaraz przejdziemy do tego, kto tu klamie.. 🙂