Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
193
jackyl wrote:
a po co Ty sie rozpisujesz, na moj temat i moich spraw randkowych, poszukiwania drugiej polowki i zachecasz mnie tu do wrzucenia swoich zdjec? napisalem Ci za to, ze moge wrzucic, ale Twoje (ten post usunelas..) – nie zrozumialas aluzji..
Ale ja nikogo nie szukam 😀
[/quote]
nie zrozumialas pytania czy udajesz idiotke?[/quote]
To raczej Ty udajesz, że nie zrozumiałeś odpowiedzi. Nie odpowiedziałam Ci na pytanie, tylko na drugą część Twojej wypowiedzi, bo pisałam Ci już kilka dni temu tutaj na Forum (a nie lubię powtarzać kilka razy), że zrobiło mi się Ciebie żal… i chciałam Ci pomóc znaleźć tą jedną jedyną zakładając m.in. dla Ciebie odpowiedni wątek, bo kilka postów już jest 🙂 i dlatego zaproponowałam, żebyś wrzucił zdjęcie 😀 To było zanim odpisałeś, że znalazłeś… 😀