Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
nasturcja wrote:
Ale się napisałaś
Tylko czy ta moja pisanina przyniesie pożądany efekt , że Jackyl w końcu zrozumie 😆 😆 coś, co tłumaczę mu dosłownie, w przenośni i żartach od ponad dwóch miesięcy? :?[/quote]
problem polega na tym, ze to ja Ci cos probuje wytlumaczyc od kilku miesiecy i nie dociera zdecydowanie.. kiedy powiedzialem, ze zegnam na privie, ile wytrzymalas bez napisania do mnie? 🙂 pw tutaj to jedna sprawa, ale zapomnialas o niedawnym pw na drugim forum przedrzeniajacym tresci z mego profilu randkowego.. skleroza? lol 🙂
znowu nie uwazam, by moj post byl chamski, jak Ci sie wydaje. po co usunelas, niech inni sie wypowiedza, czy to moj post byl chamski czy to tylko Tobie sie tak wydaje.. tak jak i wiele rzeczy, na ktore wytlumaczenie do Cie nie dociera..
nie nadajesz sie na moda, i jak bede mial wiecej czasu, zrobie tu mala ankietke z podsumowaniem Twych dzialan jako moderatora i zobaczymy czy ktos podziela moja opinie. 🙂